Paiement du solde
News
Camping Frankrijk Re Eiland

Venez en famille ou entre amis pour le chasse aux oeufs de Pâques de La Plage le Lundi 6 Avril !

Aanbiedingen
Camping Frankrijk Re Eiland ile de Re

Ontdek het eiland Re

Camping Frankrijk Re Eiland ile de Re

De nieuwe brochure La Plage net aangekomen !

Camping Frankrijk Re Eiland ile de Re

Speeltuin
Gratis WiFi
Ontspanningsruimte (hammam, sauna)

Viersterren service op het eiland Île de Ré

- Fietsverhuur voor volwassenen, Nederlands of Californisch type fietsen / verhuur fietskarren en kinderzitjes (zie tarieven).

- Wasserette ter plaatse met twee wasmachines en een droger: jetons zijn te koop bij de receptie, wassen kost €5 en drogen €3.

- U kunt uw vakantiefoto's bij de receptie afdrukken als ansichtkaart om ze te verzenden of te bewaren: €0,45 per foto van 10x15 cm en €1 per foto van 15x20 cm.

- Entreetickets voor het aquarium van La Rochelle zijn ook te koop bij de receptie, zo hoeft u niet in de rij de staan en kunt u direct de onderwaterwereld gaan ontdekken!

- Het restaurant l'Ecluse is elke dag van april tot september geopend. 's Ochtends kunt u er terecht voor brood en croisantjes, 's middags en 's avonds voor gerechten, pizza's en menu's, ter plaatse of om af te halen. 's Middags kunnen groot en klein genieten van ijsjes of pannenkoeken!

- Nieuw vanaf dit jaar ons WiFi aanbod, deze is gratis over de hele camping (de snelheid hangt natuurlijk wel af van het aantal connecties)!

- Om gezinnen met een baby minder zwaar te beladen, kan La Plage gratis een babykit ter beschikking stellen, deze bevat een bedje, een kinderstoel en een badkuip (gelieve de kit of alleen de nodige spullen te reserveren). Deze service is een te vragen bij het reserveren van uw verblijf onder voorbehoud van beschikbaarheid en alleen tijdens de duur van uw verblijf.

Tarieven 2016
VERHUUR VAN BICYCLE - Hollandse fietsen
L’antivol sera facturé 12 € en cas de perte ou détérioration.
1/2 Dag 8 €
1 Dag 12 €
2 Dagen 19 €
3 Dagen 26 €
4 Dagen 32 €
5 Dagen 37 €
6 Dagen 41 €
7 Dagen 44 €
10 Dagen 53 €
2 Weken 65 €
3 Weken 86 €
Siège enfant 1€/Dag
Waarborg 200 €