Paiement du solde
News
Camping Frankrijk Re Eiland

Venez en famille ou entre amis pour le chasse aux oeufs de Pâques de La Plage le Lundi 6 Avril !

Aanbiedingen
Camping Frankrijk Re Eiland ile de Re

Ontdek het eiland Re

Camping Frankrijk Re Eiland ile de Re

De nieuwe brochure La Plage net aangekomen !

Camping Frankrijk Re Eiland ile de Re

Speeltuin
Gratis WiFi
Ontspanningsruimte (hammam, sauna)

Toerisme op Île de Ré

Aan het eindpunt van Île de Ré staat de vuurtoren 'le Phare des Baleines', die mooit zicht geeft op de zee en het dorp Saint Clément des Baleines. Dit kleine dorpje zal u verrassen door zijn eenvoud en zijn rust maar ook door zijn zandstrand dat zich over meer dan 5 km uitspreidt en zijn fietspaden die u het hele eiland laten verkennen.

Het voormalige kreeftenvissersdorp, St. Clément is omringd door de Côte Sauvage in het westen, door de zoutmeren in het oosten en door het reusachtige strand van La Conche des Baleines in het noorden. Ontsnap aan alle drukte dankzij de kilometerslange fietspaden doorheen de wijngaarden, de nieuwe aardappelvelden, de zoutmeren en laat u verleiden tot culinaire escapades.

Door zijn ligging op het nauwste punt van het eiland, in het midden van de zoutmeren, behoort Ars en Ré met zijn kerk uit de XII e en XIII e eeuw met zwart-witte klokkentoren tot het zeer selectieve palmares van de "mooiste dorpen in Frankrijk". U zult maar al te graag kuieren Langs de bebloemde straatjes, rondwandelen in de haven, de dobberende bootjes aanschouwen, luisteren naar de verhalen van het Ile de Ré...